З 18 по 21 листопада на ПК, PlayStation 4 або Xbox One пройдуть безкоштовні вихідні Overwatch. Протягом цих днів можна буде безкоштовно випробувати всіх героїв на всіх 13 полях бою в декількох режимах («Швидка гра», «Своя гра» і нещодавно додана «Бійка тижня»). Гравцям буде дана можливість підвищувати рівень, добувати контейнери і відкривати різноманітні можливості для персоналізації героїв.

При цьому зазначено, що після покупки гри всі ці досягнення збережуться, головне використовувати обліковий запис Battle.net, Xbox Live або Sony Entertainment відповідно.

Безкоштовна гра буде доступна для власників PlayStation 4 з підпискою PlayStation Plus, власників Xbox One з золотим статусом Xbox Live Gold і користувачам пк з ОС Windows і обліковим записом Battle.net. Нижче вказана дата початку для різних регіонів.

ЄВРОПА АМЕРИКА АЗІЯ
18 листопада, 20:00 BST 18 листопада, 11:00 PST 19 листопада, 3:00 CST
18 листопада, 20:00 CET 18 листопада, 12:00 MST 19 листопада, 4:00 KST
18 листопада, 22:00 MSK 18 листопада, 13:00 CST 19 листопада, 4:00 JST
18 листопада, 14:00 EST
18 листопада, 15:00 AST
18 листопада, 15:30 NST
18 листопада, 17:00 BRST
19 листопада, 3:00 SGT
19 листопада, 6:00 AEDT
19 листопада, 8:00 NZDT

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter .